Sidor

torsdag 10 mars 2011

Vattendans

Hej! Musik och vatten kan bli till en dans.

Vad säger du?

9 kommentarer:

 1. Vackert! Mycket vackert. Och jag gillar eld och vatten ihop. Som att tämja två krafter! :)

  SvaraRadera
 2. Påminner mig om när jag för mycket länge sedan turistade i Tasjkent i Uzbekistan. Det var över 40 grader varmt och enda sättet att svalka sig på var att gå in i sådana här (nästan lika) höga fontäner. När man klev ur dem var kläderna blöta men torkade på några minuter!

  På hotellet där fanns det förresten 1000-tals små myror som kröp överallt i bla sängkläder och resväskor. Vi blev rädda att få dem hem till Sverige, men som tur var dog skadedjuren i det kalla bagageutrymmet i planet.

  SvaraRadera
 3. Ja, här fröjdas folket mitt i Dubai, men vad händer imorgon på samma plats? Sprider sig den arabiska revolten hit och vilka scener får vi se då?

  SvaraRadera
 4. Lustigt tema du valt denna gång! Vad tänkte du på? Längtan till värmen och sommaren, eller?

  SvaraRadera
 5. -Oj, det inspirerade! Ska ta med ungarna in i duschen och sätta på lite arabisk musik i bakgrunden så kan vi dansa! Det kanske kan få dem på gladare humör när det är så dags på kvällen!

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för kommentarerna! Usch för småkryp, skönt att slippa dem i kylan.

  Hoppas oroligheterna som pågår just nu leder till demokrati. Tyvärr tror jag att det finns flera grupperingar som inte vill ha det och vill styra själva. Att oron ska sprida sig hit tror jag inte, tvärtom tror jag att många som bor i länder med maktmissbruk har tröttnat på det. Kanske på grund av den kunskap som sprids via internet som leder till ifrågasättande och jämförelser.

  Vatten och musik kan betyda mycket. Och mina tankar handlar mycket om vatten just nu när is smälter. Jag längtar till våren!

  SvaraRadera
 7. En pensionär13 mars 2011 07:39

  Ja, ack jag! Att få höra porlande vatten från en bäck eller droppet från istappar som smälter! Här sitter jag inomhus och kan inte höra något sådant vackert, Kan du inte skaffa fram en liten videosnutt med klirr och vattendropp från en istapp?

  SvaraRadera
 8. Här finns ett inlägg om is som smälter:
  LjudIs
  Vårhälsningar
  Fredrik

  SvaraRadera
 9. En pensionär21 mars 2011 01:02

  Ja, ja! Det var ett skönt ljud! Tackar,tackar!

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se