Sidor

söndag 4 april 2010

Vårsol

Hej! Igår och idag var det skönt att njuta av vårsolen genom att sitta utomhus på ett par caféer. Lördagens långa sol och fikastund med dopp blev på Kaffestugan Torpet i Orhem, dagens fika blev på Grillska husets innergård i Gamla stan. När solen lyser verkar även många personer skina och det är också en njutning att bli påverkad av. Och ljus det är verkligen viktigt att ge kroppen oavsett om det sker från en stjärna eller personer.
Hur var din helg? Hur påverkad blev du av personer och vädret?

2 kommentarer:

  1. Jag och min hund Alexander tog en biltur till fågelsjön Kvismaren ett par mil från Örebro. Man kan inte gå runt överallt med hunden, men i min fågelkikare kunde jag se nyanlända fåglar som sångsvanar, kanadagäss och grågäss (som kom för ett par veckor sedan), tofsvipor, fiskgjuse, kärrhök mm. Bofinkar, gulsparvar, sädesärlor, lärkor, rödhakar satt i träden runt oss, när jag intog mitt termoskaffe på en hög kulle i terrängen.

    SvaraRadera
  2. Hej! Det låter som en skön omgivning och trevlig stund vid Kvismaren! Snart ska jag plocka fram mina sköna campingstolar ur källaren och välkomna våren med termos, fikabröd och något att läsa vid Drevviken. Jag njuter verkligen av att vara nära vatten.

    SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se