Sidor

fredag 7 oktober 2011

Landskapsfilm till fredagsmys och frukost

Hej! Denna film är en del av mitt fredagsmys:

De närmaste dagarna ska jag se filmen vid frukost.
Vad intas via mun, öron och ögon vid morgonstart?

3 kommentarer:

 1. -Wunderschön!
  Själv är jag bortrest hos goda vänner på Närkeslätten, medan reparationer pågår i min lägenhet. Jag tar underbara promenader morgon och kväll runt byarna här omkring. Dikesrenarna är fortfarande blomsterrika, ja, än mer än runt midsommaren, eftersom gräset vid vägrenarna då klipptes. Jag har räknat till 54 blommande arter och har plockat in flera blomsterbuketter med bl a rödklöver, liten blåklocka, prästkrage, baldersbrå, gul-och vitmåra, renfana etc. Till slut, då mina värdar tröttnade, gick jag över till ett äldreboende med små blombuketter. Det blev populärt.

  Denna vackra vandring i bördigt landskap ger samma fröjd för själen som din film!
  Hälsningar

  SvaraRadera
 2. Nja...
  Vacker musik och natur! Men de snabba momenten som drar förbi stressar för mycket. Min matsmältning skulie bli alltför stressad så där på morgonkulan innan jag går till jobbet!

  SvaraRadera
 3. Att vara på njutningsfyllda ställen kan leda till musik för själen även om den inte alltid hörs. Via dataskärmen får vara ett hyfsat substitut för mig ibland och det kan leda till en längtan som blir ett strävansmål. Det vackra kan finnas nära, väldigt nära. Inte alls långt bort.

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se