Sidor

måndag 18 juli 2011

Bloggfunderingar i sommarvärmen

Hej! Det var ett tag sedan förra inlägget och det har ibland blivit perioder då jag inte publicerat något alls. En blogg bör ju vara levande trots att det jag tidigare skrivit om egentligen inte är så beroende av publiceringsdatum. Men mitt syfte är ju att kunna prata med dig som besöker bloggen och det innebär att vara mer närvarande än vad jag varit i detta forum. Nu under sommaren ska jag fundera på vad jag ska göra med denna upplevelseblogg.

Något jag upplever som en rikedom varje dag är möjligheten till musikupplevelser. Många av mina sker via nätet genom tjänster som YouTube, Spotify och radio som jag tycker är i det närmaste ovärderliga i vad de möjliggör genom tekniken och dess förmedlande från artister. Här spelar Zack Kim "Endless Rain" med sina två gitarrer, hoppas bara låttiteln inte flödar för mycket i sommar:

Jag önskar dig en skön och vilsam sommar med mycket njutning och vila! Kram! Fredrik

5 kommentarer:

 1. Har saknat dina inlägg. Hoppas du kommer på något spännande under sommaren.
  Ha det bra

  SvaraRadera
 2. Nej, men hej!

  Här fann jag ett trevligt inlägg åter igen och mitt i sommarvärmen. Jag tycker du är duktig att skriva fastän det är semester och sol!

  Skicklig musiker, det där,som kan spela stämmor med sig själv. För några år sedan var jag i Riddarholmskyrkan och lyssnade på en superduktig flöjtist som spelade stämmor på två flöjtar samtidigt, en i varje mungipa!

  Ha en fortsatt fin sommar själv!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Har också saknat bloggen. Brukar inte gå in och läsa blogg-inlägg via fb, men dina brukar locka. Hoppas du fortsätter och hittar nya spännande vinklingar!

  /Monica

  SvaraRadera
 4. Tack, jag ska fundera lite till bara. Tack för peppningarna!

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se