Sidor

onsdag 25 maj 2011

Nu ser jag bättre ut!

Hej! Nu ska jag bjuda på lite av min ökända humor. I början på veckan putsade jag fönstren i min lägenhet. Så nu ser jag bättre ut... Och det i åtta fönster! :)

Dela gärna med dig av ett av dina skämt i bloggen.

5 kommentarer:

 1. Här kommer lite sportslig humor, men sätt inte i halsen! Hoppas förresten att fotbollstjejen blir avstängd för alltid!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=BC-3xFzD0fU&feature=youtu.be

  SvaraRadera
 2. En buss åker med ett gäng damer på motorvägen, på väg från en shoppingtur.

  Så blir busschauffören knackad på skuldran av en liten, gammal dam som undrar om han vill ha en handfull jordnötter.

  Chauffören tar tacksamt emot och mumsar i sig.

  Efter omkring en kvart knackar den lilla, gamla damen honom på skuldran igen och undrar om han vill ha en handfull jordnötter till.

  Han tar emot dem igen och gottar sig med nötterna.

  Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför den gamla damen och de andra damerna inte vill ha nötterna själva.

  "Vi kan inte äta dem för vi har inga tänder", svarar hon.

  "Men varför köper ni dem då?" frågar chauffören.

  "Jo du vet; vi bara älskar chokladen som är utanpå dem!" svarar damen.

  SvaraRadera
 3. Jag märkte att min you tubelänk ovan inte fungerar. Försök med den här istället:

  http://youtu.be/BC-3xFzD0fU

  Hälsningar från Kurt

  SvaraRadera
 4. Bara barn har sådana hjärnor...
  Om ni inte redan har hört eller läst den måste ni läsa nedanstående text. Det är en uppsats av en mellanstadieelev, som läraren sedan skickade in till Rixfm...


  Nyttan med Kon

  Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

  Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

  På den främsta sidan sitter huvudet.... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon.. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

  På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

  På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
  Färgen på kon heter kulör.

  Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
  Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål.
  Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

  Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

  Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i kartonger som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

  Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

  Lärarens kommentar:
  Jag har aldrig läst något liknade.

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se