Sidor

måndag 17 januari 2011

En tillbakablick till hösten

Hej! Mina tankar för en stund sedan handlade om längtan till våren men när jag gick tillbaka i tid i bloggen och läste kommentarer om hösten, ja då blev det en tillbakablick till den årstiden. Och vilka kommentarer som finns i det inlägget! Kolla själv får du se: http://feelrichtoday.blogspot.com/2010/10/lovskatt.html I en av kommentarerna tipsar Kajsa om dessa två höstvisor:
Att lyssna på musik som kopplas till en annan årstid än den som är kan leda till reflektion och längtan. Se över axeln och se framåt, vad ska tas med och vad ska lämnas? För några månader sedan var det höst och om några månader är det vår och jag tycker det är suveränt med årstidsväxlingar! Vad säger du?

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Det var ett tag sedan jag var inne på din blogg, så mycket att göra på jobbet. Men kul att du uppskattade och la in visorna! Hej så länge!

    SvaraRadera
  2. Hej Kajsa, roligt att du kommenterade i bloggen igen! Jag hoppas din arbetsbelastning inte är hög under en lång sammanhängande period, ju mer arbete desto mer vila kan behövas. Och tid att lyssna på sådan musik som du var bussig att tipsa om. Tack, nu lyssnar jag!

    SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se