Sidor

lördag 20 februari 2010

Annonser i bloggen?

Hej! Jag tycker det är roligt att blogga och bli stimulerad och påverkad av kommentarerna! Och att göra det som en tycker om är viktigt! En fundering är om det går att göra mer av det genom att även få en liten inkomst av det. Egentligen inte med syftet att tjäna mer pengar utan att kunna växla från det som inte är lika stimulerande till det som är det. Så vad säger du, är det okej att jag då och då har en annons i inlägg?
Ett exempel på annons är ovanstående från Tidningskungen med aktuella prenumerationserbjudanden. Det är möjligt att att köpa några nummer av många tidningar till en låg kostnad. Prenumerationen upphör automatiskt så det är ingen risk att den fortsätter då det sista numret levererats och det är också möjligt att ge bort en prenumeration. Ett par tidningar jag vill rekommendera är PS! som handlar om personlig utveckling och psykologi samt Modern Psykologi.


5 kommentarer:

 1. Anna-Stina Axelsson20 februari 2010 12:38

  Jag hade annonser på en av de bloggar jag drev ett tag. Tror inte att jag tjänade en enda krona! :-) Men för storbloggarna har jag förstått att det kan vara en ordentlig inkomstkälla (tänker Blondinbella m fl nu). Men kul att testa!

  SvaraRadera
 2. Jag lever på hoppet att få så stora intäkter att det går att finansiera en semla eller två per dag.

  SvaraRadera
 3. Annonsera på, du! Det är en kul idé och jag vet att du väljer bra saker. Tack för resten för DN som jag fick gratis en månad i höstas. Fortsatte sedan med en billighetsprenumeration ytterligare ett halvt år. Så trevligt att läsa DN till morgonkaffet!

  SvaraRadera
 4. Fortsätt gärna med dina annonser. Eller som "en pensionär" sa: "Annonsera på, du!" Dina annonsval är bra och jag tycker att det var en god idé att man enkelt kan klicka fram en puff för - Nästa annons. Känns bra att själv få välja om jag vill läsa en annons och vilken annons jag vill läsa. Hälsnigar Catarina

  SvaraRadera
 5. Hej! Tack för responsen! Då fortsätter jag att prova mig fram med annonser. Säg till om du tycker något är störande.

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se