Sidor

onsdag 21 juli 2010

Barfotalunch

Hej! Idag åt jag lunch sittandes i en fällstol på en stenbrygga. Fötterna ville bli fria så det blev till att ta av strumpor och skor för att kunna känna bryggans skrovliga yta. En fundering handlar om hur sällan mina fötter får permission från sitt fängelse och hur viktigt det är att uppleva genom sina kroppsdelar.
Vad upplevs genom fötterna?
Fötter som känner och går i vatten, på sand, lera, sten, trä och jord. Tår som greppar grus och pinnar för att försöka lyfta dem några centimeter i luften. Och hur känns det att trampa på vindruvor? Jag vet inte men det kan vara värt att prova. Någon som vill ha ett glas vindruvsjuice med ölsmak på grund av tåbira :) Kroppsdelarna är väldigt viktiga och de behöver omsorg med beröring ibland för att behålla sin kraft. Senare ikväll ska det bli ett fotbad och därefter användning av fotfil. Mina fötter har burit mig i många år och många mil och ska hålla många år till! De ska släppas ut oftare, få vara bara och kunna känna utan filter. Vad säger du om detta inlägg? Vad behöver kroppsdelarna? Säger de något som inte alltid lyssnas till?

1 kommentar:

  1. En pensionär30 juli 2010 20:38

    Well,well... Har fötterna aldrig talat till dig? Nästa gång du kommer till min balkong skulle du kunna få en session zonterapi av mig medan du röker en god cigarr, så ska jag berätta för dig vad dom säger!

    SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se