Sidor

torsdag 16 september 2010

Kom-i-kapp-dag

På väg till favoritfiket
Hej! Idag har jag haft en vad jag kallar kom-i-kappdag, en dag för sådant som inte hunnits med samt en dag för återhämtning. Vid hög arbetsbörda som jag upplever att jag har just nu är sådana dagar ovärderliga. En lång promenad till mitt favoritfik där jag träffade en kompis var en av dagens njutningsstunder. Det regnade lite grann under promenaden men det var ju bara vatten som var uppfriskande att känna.
Hur stannar du upp i din tillvaro? När och hur sker din återhämtning?

3 kommentarer:

  1. När jag ska koppla av gör jag det helst i naturen, gärna i Nacka-reservatet. Ska jag bara lufta lungorna och varva ned går jag upp på Monteliusvägen och tittar ut på den vackra utsikten över Gamla Stan och Riddarfjärden.

    SvaraRadera
  2. Att njuta av livet är oerhört viktigt även om det är svårt i bland att stanna upp i vardagsstressen. Fika med en vän, ta en promenad i höstsolen, enkla saker som förhöjer livet i nuet!. Upplev, upplev, upplev!

    SvaraRadera
  3. Hej! Tack för responsen! Något jag bortprioriterat de senaste månaderna är mina promenader men nu är det ändring på gång. Jag gillar snö men nu tycker jag det får räcka, nu längtar jag till den fantastiska våren!

    SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se