Sidor

torsdag 1 april 2010

Lurad!

Hej! Idag den första april är det en dag då det är okej att luras och det är faktiskt sant. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet så det kan vara bra att skoja mycket. En av mina favoriter är då en lärare nämnde att skolan skulle bli fotograferad från ett flygplan den första april som då inföll på en lördag. För att skolgården inte skulle se öde ut behövdes många elever och föräldrar vid skolan klockan tolv. En del fick nog ont i nacken då de spanade efter planet...

Att bli lurad är inte alltid kul när det händer men förhoppningsvis efteråt. Och ge igen, det går ju att göra förr eller senare! Vilka aprilskämt är dina favoriter? Berätta gärna om och hur du lurat någon eller blivit lurad. 
Klicka på denna länk om du vill se många års aprilskämt som skett via teve (Sveriges television, SVT).

3 kommentarer:

 1. Jag har haft ett då och då återkommande skämt i mina skolklasser. Jag har berättat för mina elever att skolsyster ska gå runt i klasserna för att se på elevernas fötter. Det har nämligen kommit så många elever till henne med fotsvamp (alternativt fotvårtor) att hon vill följa upp detta.
  " Och om tio minuter ska hon komma till er klass och därför vill hon att ni ska ta av er skor och strumpor och lägga upp fötterna på era bänkar!"

  Och där sitter eleverna snällt och väntar och blir alltmer otåliga...
  Ingen kommer naturligtvis och jag får ge utlopp för mitt "April, april!"

  Det är ett bra skämt, men eleverna har aldrig kommit på något bra. Det är alltid samma visa: krita på lärarens byxor eller Benke är sjuk (så sitter han i ett skåp och kommer fram efter en stund) eller något liknande.

  SvaraRadera
 2. Tack Kersti för att du delade med dig av aprilskämten! :)!

  SvaraRadera
 3. Hej! Här är ett välgjort aprilskämt som jag fick tips om via en vän på Facebook:
  www.youtube.com/watch?v=blOrY-nEGaE

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se