Sidor

lördag 8 maj 2010

Den som söker skall finna

Hej! Igår nämnde jag om Geocaching och det provade jag idag för första gången. Jag trotsade orkaner och slogs med vilda djur under mitt skattletande eller jag menar att det regnade lite grann och några sniglar korsade min väg. Skatten skulle vara gömd under en sten enligt den anvisning jag fått. Jag gick i ungefär en halvtimme tills den prick som symboliserade mig på telefonens karta var i närheten av koordinaterna för skatten. Enligt GPS:en i min telefon skulle skatten vara gömd på en privat tomt vid ett hus. Det verkade inte som det stämde och jag ville inte göra ett intrång. Jag vände på de stenar jag hittade utanför tomtgränsen men hittade inget. Kanske handlade det om nybörjarmisstag av mig, telefoninställningar eller så var skatten inte där? Ett mysterium som måste lösas men inte idag. Jag fick i alla fall med mig något tungt hem, en väldigt blöt jacka! Kanske blir det ett nytt försök i morgon men nu ska jag trösta mig med lite choklad, kaffe och en film.
Berätta gärna om något du gjort idag via en kommentar.

3 kommentarer:

  1. En pensionär8 maj 2010 20:25

    -Oh, boy! Det var en riktigt spännande skildring, ja, ett sagoäventyr efter min smak! Du skulle ha tagit mig med, så hade jag kunnat rulla in på tomten och frågat om någon bortsprungen hund och förvillat husägarna, så att du kunde ha funnit skatten. Se rullstolsburna tanter är bra att ha med sig ibland!

    SvaraRadera
  2. - Tack för de intressanta inslagen kring geocashing! Jag hade ingen aning om att man börjat använda GPS på detta sätt. Du är verkligen uppdaterad på senaste nytt! Tack för en mycket givande och informationsrik blogg!

    SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se