Sidor

söndag 23 maj 2010

Spotify för alla som vill

Hej! En njutning som jag delar med många är musik. Och extra glad blir jag när tekniken leder till fler möjligheter av örongodis och att upptäcka nytt. Något som blivit till alldeles nyligen är att musiktjänsten Spotify tagit bort kravet på en inbjudan (invite) för att kunna lyssna till musik utan kostnad och det kan du göra här. Och det bästa av allt, detta är ett lagligt alternativ till att kunna ta del av ett enormt utbud av musik och att kunna hitta nya favoriter. Man kan säga att du betalar genom att få se annonser och få höra reklam ibland, vill du slippa det kostar det i kronor och då finns det också möjlighet att kunna lyssna på musiken utan internetanslutning och med en högre ljudkvalité. Ett par alternativ till Spotify är att använda Grooveshark eller webbradio.

Musik kan både vara en njutning och en plåga beroende på vem man frågar och vilken musik det handlar om. Och musik, den kan väl både öka njutningen och arbetskapaciteten och sänka den? Vad betyder musik för dig, vad händer i kroppen? Vill du att jag gör en gratisguide om att kunna ta del av musik via nätet på en av mina webbplatser som heter internetutbildning.se?

4 kommentarer:

 1. Tack för tipsen om musiktjänsterna! Jag gillar att lyssna på musik och här kan jag ju också leta fram melodier som jag inte kan så där speciellt väl och sjunga och dansa till när jag diskar eller lagar mat!

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig internutbildning du har satt upp! Tack för din generositet! Jag ska försöka ta mig an och lyssna på lite musik nu ...

  SvaraRadera
 3. http://www.screamer-radio.com/ - Oöverträffad för att lyssna och spela in radiosändningar från hela världen
  /Peter - http://klassrum2.se

  SvaraRadera
 4. Något som jag gillar väldigt mycket är att lyssna på musik med trådlösa hörlurar, att kunna ha lite högre volym som bara jag hör och röra mig fritt.

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se