Sidor

söndag 16 maj 2010

Njuta och uppleva till låg kostnad

Hej! Att njuta och uppleva är viktigt men det kan ibland vara kostsamt. Men har du tur kan du få mycket till ett lågt pris och det kan till exempel handla om restaurangbesök, massage, sport, konserter, teater, bio och mycket mer inom fritid och livsstil. Om du vill få erbjudanden som finns i ditt närområde kan du prenumerera på dem via e-post hos nedanstående annonsör:

3 kommentarer:

 1. - Just Fredrik! (Det var väldigt vad många inlägg du skriver- grattis för det, men det är svårt för alla läsare att hinna med och kommentera!)

  Min ryska familj kommer på besök fem dagar från den 12 juni. Det blir dyrt, men detta kan rädda situationen en aning. Kommer att använda mig av din guide i juni!
  Hälsningar från Kersti

  SvaraRadera
 2. Marianne Adefelt29 maj 2010 20:40

  Håller fullständigt med denna reflexion. Att stanna upp och ta in det som finns alldeles nära, strax utanför.... Fika eller inte. Marianne

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittar något njutningsfullt via annonsören! Ett klick på annonsen leder till möjligheten att få kostnadsfri information om dagliga erbjudanden via e-post.

  Mycket går ju även att njuta av utan att det kostar något. Idag stod jag på en brygga vid Drevviken och lyssnade på musik via mp3-spelare och det som jag fick in i kroppen via ögonen var minst lika njutningsfullt som musiken jag lyssnade till. Och vad det var värt har jag svårt att uppskatta i kronor.
  Ha en skön och njutningsfylld söndag!

  SvaraRadera

Tack för att du vill bidra till bloggen med en kommentar!
Dialoghälsningar
Fredrik
www.feelrichtoday.se